24 Mart 2010 Çarşamba

FMV Işık Okulları 5. Satranç Takım Yarışması - Yemek

Kampüsümüzün Yemekhanesinde yarışma süresince 6 TL (KDV dahil) karşılığında öğle yemeği menüsü sunulacaktır. Başvuru formlarında yemek seçeneği sunulmuştur. Yemek seçeneğini işaretlemeyen takım oyuncularının yarışma günlerinde yemekhaneden yararlanması mümkün olamayacaktır.
Yemek ücreti aşağıda belirtilen:

AKBANK Teşvikiye Şubesi
Işık Okulları İktisadi İşletmesi Hesabı
Hesap No: 40660 – Şube Kodu: 242
IBAN Numarası :0004 6002 4288 8000 0406 60

numaralı banka hesabına önceden yatırılarak, gösterilecek dekont karşılığında yemek fişi almak mümkün olacağı gibi; ayrıca, başvuru formunda belirtilen sayıdaki yemek ücreti, yarışmanın ilk günü peşin olarak ödenerek, yine yemek fişleri alınabilecektir.  Yemek ücreti karşılığında, kurumumuz tarafından düzenlenen faturanın ilgili kuruma / kişiye iletilebilmesi için bankadan alınan dekontların üzerine ve başvuru formunda kurum / kişi adı, adresi, vergi dairesi ve vergi numarasının belirtilmesi gerekmektedir. Yemek ücretlerinin yarışma esnasında ödenmesi durumunda isim ve adres alınarak fatura daha sonra iletilecektir. Takım sorumlu öğretmenleri ve antrenörleri herhangi bir ücret ödemeden yemekhanemizden üç gün süresince yararlanacaktır.

Üç günlük yemek menüsü aşağıda belirtilmiştir:
MENU – 1:  Mercimek Çorbası - Pilav Üstü Dana Döner  - Yanında: Közde Bib.–Dom. Peynirli Milföy Böreği - Tulumba Tatlısı 
MENU – 2:  Kremalı Mantar Çorbası -  Garnili Tavuk Şinitzel - Yanında:Patates Püre Yoğurtlu Patl.-Bib.Tava - Cevizli Kadayıf
MENU – 3:  Tavuklu Şehriye Çorbası  - Izgara Köfte - Yanında: Patates Tava  - Patatesli Muska Böreği - Elmalı Tart

  • Yarışma süresince oturma alanlarımız ve Lise kantinimiz tüm konuklarımıza açık olacaktır. Kantinimizde fast food türü yiyecek ve her türlü içecek satışa sunulacaktır.
  • Ayrıca Ayazağa Kampüsü içinde yer alan bir tesis olan Işık Ev, yeme ve içme ihitiyacınız için hizmet verecektir.
  • Lise Kantininde yarışma salonu, projektör yardımı ile dev ekrandan takip edilebilecektir. Kampüs ana girişinde satrançla ilgili çeşitli kuruluşların satış ve tanıtım standları yer alacaktır.
  • Organizasyon esnasında karşılaşacağınız sorunlar ile ilgili, spor salonu girişindeki kriz masası ve organizasyon komitesi sizlere yardımcı olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder